KreatívLakásom

KreatívLakásom

Így kombináld a színeket, ha átütő hatást szeretnél!

2021. március 01. - kreatívlakásom

Mi az igazán tökéletes otthon titka? Természetesen elengedhetetlenek a csodás bútorok, amelyek kényelmesek és hívogatók. Ezek kiváló ékességei az egyes helyiségeknek, főleg ha sikerül rátalálni a praktikus és előnyös, minden szempontból kifogástalan kellékekre. Emellett a szőnyegeknek, függönyöknek és terítőknek, no meg persze az apró csecsebecséknek is szerepük van. Mégis, az egyik legfontosabb a falszín! Nézzünk néhány izgalmas választást!

pexels-pixabay-159045_2.jpg

Az otthon akkor lesz igazán otthon, ha az egyes helyiségek színei tökéletesen harmonizálnak és illenek a tér hangulatához. Ha a megálmodott szín a valóságban is testet ölt, rendkívüli egységet alkotva a bútorokkal és az egyéb kiegészítőkkel. És ez még izgalmasabb, ha nem csak egy színt választunk!

Íme most néhány roppant izgalmas színkombináció

A fekete és a fehér

Ez a klasszikus kombináció mindig megállja a helyét, hiszen minden esetben jól mutat együtt ez a két szín. Az éles kontrasztokkal remekül lehet játszani, így hagyományos és modern helyiségek egyaránt könnyen megalkothatóak. Ráadásul néhány színes kiegészítővel tovább fokozható az egyébként is fantasztikus összhang.

A lila és a barna

Az elegáns és tüzes lila, valamint a nyugodt dióbarna szín párosítása derűs, ugyanakkor modern megjelenést biztosít minden helyiség számára. Jól lehet játszani a két szín különböző árnyalataival, így könnyedén kialakíthatjuk az elegáns, a játékos, vagy éppen a nőies megjelenést.

A sárga és a szürke

Ez a csodás színpárosítás minden esetben megfelelő megjelenést biztosít a szobának – ha kell bohókást, ha kell komolyat. Ennek köszönhetően a helyiség klasszikus vagy modern, eklektikus vagy futurisztikus „álarcot” is ölthet. A harsány sárga színnel kellő élénkséget csempészhetünk a szürkeségbe, ezzel biztosítva egy rendkívül divatos megjelenést. 

 Világoszöld és ezüst

Ez a kombináció rendkívül üde és frissítő, éppen ezért a konyhába vagy a fürdőszobába egyaránt remek választás. A zöld és az ezüstös szürke remekül kiegészítik egymást, ráadásul egy kis fehérrel kombinálva igazán modern megjelenés biztosítható a helyiség számára.

Az otthon akkor válik igazán otthonná, ha a falak színe tökéletes harmóniát alkot a kiegészítőkkel – ehhez kínálnak remek lehetőségeket a különböző színkombinációk.  

Bizonytalan vagy a színválasztásban? Íme, egy kis segítség!

A bejegyzés trackback címe:

https://kreativlakasom.blog.hu/api/trackback/id/tr9716436402

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása